Sunday, September 6, 2009

[Aktiviti Ahad 6 Sept 09]

Mak+Abah+Kak Ngah+ Kak Ann ke Jalan TAR, abh nk tuka seluar..kalo tak pk sbb nk gi buat kad kt LH Creative, sy pun nk ikot dorang..tp dh janji kate nk gi buat kad, tak jadi la ikot....tapi, Mr E cakap nk teman his mum berjalan2 di Romantika Slyg Mall skejap. so sy pon ikot la..mesti nk borong sakan ni..huhu..kalo mak die dh pg situ, mmg dasat bershoping..dekat 1 jam lebih kat situ, n dekat Rm200++ abis dekat Romantika tu...rasenye nexweek je la wat kad..

kami meneruskan perjalanan ke Jalan TAR pule..huhu..my future mil (f-mil)nak cari tudung raye..stret ke Ariani..ramainye org.. test2 gak tudung kat situ..huhu..f-mil cari selendang..ade yg berkenan, tp harge die mak oiii RM600..ingtkan Rm200.tag price kat atas tu RM259 with 20%..rupenye tu harge selendang lain..my f-mil pon melepaskan frustated die kat manager ariani tu, sbb kat selendang tu sndiri tak letak tag price..mane customer nk tau d' exact price kann.. manager die bg discount till tinggal Rm400 selendang tu..tp still mahal woo..kami terus blah ke Jakel plak..

kat Jakel, mak die bershopping langsir, saye dan Mr E ke tingkat baju2 pengantin..nak cari baju pengapit..yg ari tu ade pesan kat kwn saye,Fara @ Jakarta, mak soh saye buat hak milik saye..naik2 terus nampak 1 pakej yg sgt menarik..2 mtr lace+4mtr lining+4.5mtr baju melayu= RM150..wahhh..berbaloi2..hehe..terus gi pilih kain, nasib ade kaler krim lagi..but no so krim la..lace die tu macam ade kaler2 light ijau sket..tp bile letak lining krim, look mcm krim dh la..tak kesah la..bodek2 akak SA tu.. dapat Rm140, mintak Rm130 die xbagi..(-_-) my f-mil try selendang chiffon beaded kat situ, dan borong skali 3 helai..and die mintak lagi diskaun untuk my baju pengapit..yeayyy! dapat Rm130.. :))

kami pun meninggalkan Jakel ngan hati yg berbunge..

No comments:

Post a Comment