Thursday, December 31, 2009

Hepi New Year 2010~

ari ni ari terakhir dalam tahun 2009..tahun yang pelbagai cabaran, dugaan.takmo ingat la bende yang tak bes ni kan. dan tahun ni juga merupakan kenangan paling manissss dalam hidup saye, sbb tanggal 5 Disember 2009 saye bergelar seorang isteri kepada Mohd Nazmi. Alhamdulillah, syukur kepada Mu Ya Allah,kerana mengurniakan seorang suami yang penyayang dan memahami diri saye ni. (^-^) Azam? erm..takyah cite sal azam la kan. kite simpan sndiri dalam hati..ahahaa. Impian saye, semoga tahun 2010 memberi lebih sinar dan kebaikan untuk saye dan suami serta keluarga ku jua keluarga mertua.. :) **winkkkk**

sedar tak sedar lagi 5 ari je cukup sebulan kami bergelar suami isteri..sekejap je rase kan. bess tau kawen. makan same2. tgk tb same2. tdo same2. :p bangun tdo same2. ade teman ke mane saje kite pegi. cume gi opis je tak dapat bersame. tp siyes tau after kawen ni, lagi ++++ rindu. kat opis, baru je sampai dah bunyi msg ding dong ni ringtone msg saye .. "rindula syg" aah, mmg saye ngaku, sangatt rindu bile berjauhan. walaupon baru je turun kete, pg keje same2. dah rindu. tolong jangan meluat ek bace.mmg kenyataan.

Ya Allah Ya Tuhanku aku mohon kepadaMu, perkuatkanlah jodoh kami, satukan kami sebagai suami isteri sehingga ke anak cucu dan akhir hayat..aminnn..

Weekend ni nak pg mane ekk..saye terase nk pg berjalan2, tp kemane ye? hurmmm

Wednesday, December 30, 2009

Mari Menengok Gamba Part 2~


nak bg review tentang majlis saye ari tu..tapi nnt2 la..tgu rajin..skang rajin nk uplod gamba je.. :) sekali lagi gamba dari twentysixARTWORK =)) gambar persalinan dan malam berinai :)) sangatttt suke sume gamba yg incik fazrul amik! ade 4 persalinan termasuk 1 utk hubby ku. baju bollywood, puteri melaka, arabic and terakhir sepanyol.tapi mase ni, mmg letih sangat2!! sakit belakang. mate pedih. dari pagi hingga ke pukul 3 ptg sesi majlis pernikahan, terus stat dengan persalinan time ni sayang tol nk basuh mekap kak win isk isk berposing utk 4 persalinan, sampai pukul 7ptg, terus buat persiapan after maghrib untuk malam berinai plak..bygkan korang, betape penatnye..utk ari itu saje lebih 1200++ keping gmbar ditgkp dengan jayenye oleh Incik Fazrul. huhuh.siap soh abh beli air kacip fatimah lagi b4 mlm berinai tu sbb mmg dh tak larat sesangat.




Bollywood ~


ala2 pretty zinta tak?hehee


Puteri Melaka~


Arab~







Sepanyol~



picture Malam berinai..bersongket pink.. :)


pengapit express di undang khas dari Sg. Buloh.thankss anis. :))




anis and kakaknye with bride & groom~

sanak saudara~




ok, dah la gmba untuk Persalinan & Malam Berinai..sikit2 dh la kan. kang korang tak larat nk tgk plak. kite jumpe post selepas ini ya. (^-^)

Sunday, December 27, 2009

Maleh~

haishhh!~ sangat maleh nk hapdet blog..n sangattt bz..tp males gak nk wat keje..ape cite? cite nye senang jek, balik, tdo..cuti smpai kamis..kan bes kalo camtu..isk isk... banyakk nk cite ni.. kisah pre-honeymoon part I and part II. nk show gamba part II, part III..weehuu... hurm, alhamdulillah selesai sudah majlis bertandang 20 Dec 2009. sangat meriah..ramaiii sangat yg dtg, makanan pon tak cukup. tp saye rase samting wrong somewhere..logik ke around 2pm dekat 900 org yg dtg? logik ke anda sume rase?huhu..xpela.yg dh lepas, bia kan lepas..yg penting, ape azam tahun baru ni ekk? honeymoon byk2? ahaha tah ape la awk merepek ni ziela.. ~_~ cukup la dlu utk kali ni ek. -end-

Wednesday, December 16, 2009

Perihal Bertandang~

hehe..saye tau saye tak banyak bercerite even tak penah sentuh pon kot alkesah preparation majlis bertandang saye :) sbb mostly baju n pelamin sume di pilih oleh my mil..so, saye just pilih mekap je. yang lain terserah kepada my mil. thats why saye tak de expose about majlis bertandang ni. sampai ade bloggers tanye saye takde majlis bertandang ke?hehe, ade la dear..cume tatau nk updet ape..even sebenanye byk kesah2 nye kan..;p dan utk pengetahuan korang, majlis bertandang saye ni akan menjadi majlis reception fo my sis in law.. maksudnye ape?? maksudnye, nnt ade 2 couples pengantin la. hehe. yess, kakak husband saye akan jadi tepanten baru plak pinjam word indah ek fara weekend ni..19 hb nikah and reception on 20 Dec.. yang akan memekap saye nnt ialah Amy Janz =) dan baju saye amik dari Wazira Collection, Plaza Alam Sentral, S.Alam. Semalam dah raptai wah! siap beraptai2 lagi..jgn main2.. :0 xde la, raptai utk bebudak flower girl tu. bg dorg tau mcm mane care dorg akan berjalan, n bincang dgn technician situ utk lampu, sound and slideshow nnt.huu..tetibe nerbes..my sil kompem lagi nerbes! sye bertandang saje kan..biase2 je .. so, tgu gamba la nnt ekk..:p nnt saye upload gamba preparation dewan dan raptai yg tak berape nak raptai.. ;p

Monday, December 14, 2009

Mari Menengok Gamba Part 1~

sudah smpai acara menengok gamba.. =)) banyak nyee gamba nak pilih..rase nk letak sume je..patot pon photgrapher kami cakap pening nak pilih gamba mane nak edit..hhehe..nie antare gamba yg di amik 1/4 dari koleksi gamba dari twentysixARTWORK mase majlis pernikahan 5 Dis 09 ari tu.. yeke 1/4? ;p tp, sejujurnye sgttt suke tgk sume gamba yg fazrul amik..nice n jojes! ahaks~ ;p



bersama tukang mekap saye yg cool n superb :) kak awin dari SeindahWajah



bersame bakal pengantin~


oh~ saye jatuh chenta ngan gamba ni!!! T_T thanks fazrul =)

............................................

dan jeng jeng jeng!!! nie la tukang tgkp gamba yg kretip ni :)

Tuesday, December 8, 2009

Alhamdulillah

sori la korang, lmbt sangat hapdet blog. honeymun mood lagi.. :p tp ari ni dh masuk opis..boleh tak kalo nk honeymun mood lagi? malesnye nk gi keje,dh lame cuti bersuke ria..huhuhu. ermm, alhamdulillah, dgn skali lafaz saye telah sah bergelar isteri kpd Mohd Nazmi pd 5 Dis 09 :) MRS NAZMI ..eheheh..

Kak awin dari Seindah Wajah pukul 8.30pg dah sampai umah saye..same to photographer, videographer..lega saye, sbb kak awin ngn videographer tak pernah lagi menjejakkan kaki ke umah saye..tp kak awin berjaya sampai tanpa sesiape pon jemput die kat mane2..huhu.. videographer plak, abg harun, abah gi jemput kat Selayang Capitol..hee

siap dalam pukul 10pagi..mmg Tuhan je tau betape nervesnye b4 nak bertolak ke Masjid tu..sblm tu ade sesi bergambar, sesi berlakon..xreti nye berlakon2 ni.. T_T

hurmm, ade 2 pasangan yg dinikahkan pagi tu tau. saye baru je tau pagi tu bile kawan saye, titien datang die kate ade lagi 1 pasangan .kesian pasangan lagi 1 tu..sejam menunggu kami.maafkan kami hehe. bukan sengaje lambat, saye harus setelkan hal2 lakonan saye dgn videographer dan sambil menunggu pihak lelaki yg baru bersiap2 dan menunggu ketibaan pihak masjid di rumah mereka.

pasangan yg dtg dulu dinikahkan, dah selesai turn kami pulak, nerves, gelabah, cuak..ape lagi perkataan yg sesuai..tbe2 terdgr suare abah melafazkan ' Mohd Nazmi ...., dan mr tunang (pd ketika itu la) menyahut "saye". "aku nikah akan dikau dengan anak perempuan ku, Fauzilawati .... dengan mas kahwinnya ... tunaiiii..." dan dengar suare si die menjawap.." aku terima nikah Fauzilawati....dgn mas kahwinnye....tunaiii.." dan saye mendengar ustaz membace doa tande selesai sudah ijab kabul. hanya Allah je tau betape bercampur baur perasaan time tu..alhamdulillah. syukur.

caye tak korang, saye tak nangis pong time tu..terer kan saye menahan, sbb saye tau kalau saye nangis, mate, idung, muke sume akan merah menyala..abis la mekap saye tu nnt..so dgn kuatnye saye berjaye menahan perasaan dan air mate dr mengalir.. FUhhhh~


makan2 dibuat dirumah saye, makanan di masak oleh pakcik yg saye amik mase bertunang ari tu, dan ditambah masak tempoyak ikan patin dimasak oleh kakak ipar saye.. :)



gambar utk tatapan sume..preview je dulu la..gamba dr henpon sndirik ;0



Friday, December 4, 2009

The Day~

Wish me luck kawan2..huuu..nerves!~

Thursday, December 3, 2009

1 day~

uhuhuh...ari ni sangatttt penat....pagi2 koi 6.30 dh bangun terkejot, memikirkan perkara2 yg nk wat ari ni..janji ngn kak awin nk amik baju mlm ni, tapi rase cam ade samting yg nk wat mlm ni...patotnye smlm bersamaan hari Rabu jumpe kak win, tapi kak win ade hal..so tu tunda Khamis..bangun pagi td baru terginat, malam ni nk gi amik Fresh Flower..huhuhu..terus msg kak win nk dtg petang..Ptg ni pon ade appointment ngan Kak intan.. bz nye saye ari ni..nk gi cari barang2 lagi..uwaaa...mmg pon 1 hari suntuk ni saye sangatt bz..tak smpat nk berehat2..

Checklist plsss...checklist plsss...T_T
  • Baju sanding dh amik ngan kak win, same too baju berinai..
  • Fresh Flower sudah berada di tangan ku..tinggal nk gubah je esok..
  • Bunge pegang dak2 kecik tu tak cari lagi...
  • Khemah dh pasang tauu u all..cepat tol servis die.. :p
  • Baju nikah yg bead sket2 tu da ciap..
  • Bahulu yg di pesan juga sudah smapai, sedang di packing2..
  • Coklat utk VIP dan Hantaran lum wat lagi..pagi2 sok nk wat sket..eh, ape sikit plak..kene wat banyak la.males nyee. T_T
  • Decoration bilik da siap...baru beli lampu tiang td..byk lak lampu bilik saye ni..ingat nk beli bantal kecik2 kaler oren, xjumpe plak td..las2 minit cari ni mane nk jumpe ye x? :
  • makanan utk nikah dah order..order dgn all time feveret kami sekeluarga..kalo ade majlis doa selamat, tahlil dan ari tu saye tunang pon kami order kat die..ramai yg memuji masakan die ;)
  • Penanda lum print..hukhuk..nk print kaler, takdek ink kaler plak printer saye ni..rase cam byk lagi ari tu..huhuh..perasaan tol..T_T TERpaksa la print itam je..iskkk~
  • Saye tak dapat pon nk wat kuarantin ngn Mr Tunang saye mcm org soh wat smgu b4 wedding kalo leh jgn jumpe kan..tp camne, saye gi keje, balik keje ngan die..dan ari ni plak saye kene pg fiting dgn die..huhu..kuarantin sehari je la nmpaknye..ahaks!~
  • Gelabah saye dengan mende2 yg tak siap ni mengatasi debaran menjadi seorang isteri nih...haiyoohh..dh bertukar plak..ari tu berdebar2, skang dah menggelabah..Haiyoh!~

Tuesday, December 1, 2009

Checklist 3 days before~

ish3..malas nye nak hapdet checklist ni..tu kek leh smpai tertinggal nk mark tu...T_T..
ok, start!
  • smlm dh berbincang ngan Videographer ape style yg nk dibuat..huhuh..basically dah nampak la sket2 camne abg harun nk stylekan video tu...
  • dah re-confirm dengan kojack, MR Dj + PA system. die kate akan sampai around 10 am 6 disember tu..xsmpt la nak cari lagu tambahan..isk isk..
  • KOmpang last week dah confirm, akan datang around 1 ptg..akan re-confirm semula by Jumaat n Sabtu..hehe..hari2 call bagi die ingat..
  • Inai~ fuhh..nasib baik smpat book Amrina dari HennaRatuSehari utk menginaikan saye :) nasib la Amrina masih available, smlm baru je confirm ngan die.. walaupon die akan dtg lewat slps pukul 10pm Jumaat ni, sebab die ade klien di Shah Alam before tu..takpela, leh saye setelkan ape yg patot before berinai kan..hopefully abih sblm koi 12am la kan.. :))
  • Baju nikah sikit lagi nk menjahit bead..ahah..tah pape saye buat..smlm tengah jahit2 ttdo..ishk..sian saye..
  • Baju sanding, esok gi lagi fitting ngan kak win b4 the big day :)
  • Penanda arah belum buat lagi..hehe.
  • Bunga untuk penanggah (betoi ke tah)..belum beli lagi..
  • Bunga segar esok mlm akan smpai, reconfirm lagi skali ngan kak lisa..
  • Bilik dh siap letak cadar, langsir, hiasan bunga2an, carpet..

Jemputan Majlis Perkahwinan Kami~



Monday, November 30, 2009

.:Promosi Tudung Nikah & Tunang:.


Salam,


Jika anda ingin mendapatkan tudung nikah atau tudung tunang secara percuma, kami akan menaja satu bulan satu pengantin bermula Januari 2009. Promosi besar - besaran ini adalah untuk merealisasikan impian anda menggayakan tudung pilihan dihari bahagia dan juga ini adalah tanda terima kasih di atas sokongan anda terhadap pihak Koleksi Vispera.


Selain dari itu, jika anda terlepas peluang untuk menerima tajaan, kami juga akan memilih secara rawak pemilik blog yang bertuah untuk menerima voucer diskaun 50%.


Andai kedua-duanya terlepas, anda masih memilik kupon voucer diskaun 10% kepada semua pelanggan yang berdaftar sebagai Ahli Rangkaian Vispera mengikut terma dan syarat.


Bagaimana caranya? Mudah sahaja..
  1. Daftar sebagai Ahli Rangkaian kelab Vispera.

  2. Jadikan entry ini sebagai entry pertama (sticky mode/post) anda di dalam blog dan link terus ke alamat ini http://koleksivispera.blogspot.com/
    Untuk majlis bulan Januari tarikh entry anda adalah pada 30 November 2009
    Untuk majlis bulan Februari dan Mac tarikh entry anda adalah pada 10 Disember 2009.
    Untuk majlis bulan April, May dan Jun tarikh entry anda adalah pada 31 Disember 2009

  3. Buat satu entry mengenai TUDUNG/SELENDANG/VEIL IDAMAN SAYA berserta gambar tudung/selendang/veil pilihan anda. Anda juga dikehendaki meletakkan logo Koleksi Vispera sebagai penaja pilihan dan link terus ke alamat http://koleksivispera.blogspot.com

  4. Anda dikehendaki meninggalkan alamat blog anda diruang komen bagi memudahkan kami menjejaki anda.

Apakah syaratnya??


  1. Emailkan butiran berikut ke koleksivispera@gmail.com
    Nama Peserta :
    Nama Pasangan :
    Tarikh Perkahwinan/Pertunangan :
    Lokasi Majlis :
    Warna Tema :
    Jenis Baju : (termasuk material & design)

  2. Terbuka kepada semua bakal pengantin di serata tempat dan tarikh di antara Dis 2009 - Jun 2010. Kos penghantaran ditanggung oleh pemenang.

  3. Anda dikehendaki menghantar 5 keping gambar majlis bagi tujuan promosi di blog kami. *Gambar akan menjadi hak milik kami bagi tujuan promosi sahaja.

  4. Segala keputusan adalah muktamad.

Bila pengumuman pemenang?
Ia akan diumumkan secara berperingkat seperti berikut

  • Penajaan bulan Januari akan diumukan pada minggu pertama bulan Disember, maka pengadilan akan dibuat sehingga 30 November 2009.

  • Penajaan bulan Februari dan Mac akan diumukan pada minggu ketiga bulan Disember, maka pengadilan akan dibuat sehingga 10 Disember 2009.

  • Penajaan bulan April, May dan Jun akan diumukan pada minggu pertama bulan Januari, maka pengadilan akan dibuat sehingga 31 Disember 2009.


Sunday, November 29, 2009

Setel!

huuu..alhamdulillah, dah setel pasal kek hantaran saye..huhu..agak bingung memikirkan tadi, dan skang dh setel...yippii!!..saye telah memilih kek dari koleksi Coloured Sugars yg di perkenalkan oleh Fara..ekeke..thanxxx sgt2 fara :)) ni koleksi gamba2 kek yg cantekk dari Coloured Sugars..enjoyy~





Wedding Cake~

uwaaaaaaaaaaaaaaaaa koranggg...saye terlepas pandang sal kek, las2 tmpat yg saye buat kek time tunang ari tu..iaitu Blooming Cake, dh tutup tempahan...iskkk..sediynye...ade tak sape2 tau kat ne yg buat kek icing tp nk dekat2 je la area Damansara ke, KL ke..tak pon ade perkhidmatan penghantaran ke..

sedih..sedih..sedih..

4 or 5 days~

ticker ni leh lak lain2, yg atas tunjuk 4 days, sebelah kanan ni tunjuk 5 days..mane 1 ekk?

hurmm, cuti 3 hari ni tak smpat nak hapdet blog langsung...huhuh..surf itenet pon tak smpat..sadis~ k ni nak hapdet checklist spnjg cuti 3 hari yg lalu n kot ade terselit2 yg lupe2 nk hapdet.

Hari Rabu ari tu dh pg fitting baju ngn kak win..weeeee~ suke2..balik dr umah kak win koi 12.30 am, huuu..tp takpe, sgtt puas hati..tgl veil ngan tudung je nk jahit bead, ari rabu ni pg lagi utk fitting..:))


Baju nikah dah amik dr Zai Collection khamis ari tu, tp tang tangan tu kain kosong lak die buat..so sedang buat pengubahsuaian yg ala kadar..tempek lik kain perca yg lebih, kat situ, dan tambah sikit bead di situ..baju tu agak kosong la..tatau nk wat camne..isk2..

Tudung nikah pon dh dapat dr Koleksi Vispera..huhu...alhamdulillah, match dgn baju nikah saye..risau woo lain kaler..hehe..cantek ngat tudung CT tu..thanks awe :)

dan, dgn banggenye saye nk umumkan, bilik saye dah siap decorate!!yeayyyy!! 2 hari je org Indon tu buat keje..dan hasilnye sangattt menarik walaupon die baru 1st time buat decoration spt itu.., nk tunjuk gamba, dlm henpon Mr tunang lak..tp, kalau nk suprise, tgu lagi 5 hari la kann?? :p



Tuesday, November 24, 2009

Catering

Saya berjaya memonteng selama beberapa jam ari ni..hehe..utk setelkan pembayaran catering..70% lagi nk byr..20% da deposit awai2 tu..10% after majlis..huhu..cuak gak td bwk kuar duit byk2..alhamdulillah, dapat membawa $$$ dgn selamat dr Maybank Medan Tuanku ke bank AL-Rajhi kat Jalan Ampang..pg bersama dua cinta hati saye :)) ups! mak + abah la..hehehe..

balik tu mak saye ajak singgah Udani Carpet, nk tgk karpet utk bilik saye dan utk ruang tamu.. hehe..udah ku rembat karpet berwarna coklat,cream & Hitam utk bilikku..pelik ke ek warne tu? mak kate matching ngan lampu chandellier saye yg bewarne itam juge tu..hehe..mak plak bejaye rembat karpet yg beso nye 13x10 kaki..huhu, besooo..abah dh pok pek pok pek, tiap kali raye @ kenduri, mst beli karpet baru..huuh..penuh dh setor..ahaks~

Checklist


9 days more..huu..dh start berdebar2..saye nk checklist sket la ape yg dh setel & blm setel..ari isnin ari tu, dh amik cincin kat Elwai Corporation..cincin Habib Jewel yg sgt simple..huhu..boleh la nk buat sarung utk batal air sembahyang..nnt saye snap gambar..ahaks~
    • Bilik masih belum siap..nak wat border tu takde lagi org buat tu..hopefully dpt siapkan by mgu depan jugak..
    • Lampu idaman sudah dibeli..ni nak letak kat syiling..tak jadi nk letak kipas..huhu..
    • Coklat dah siap 400++ bijik..tataula ape rase..huhu.. yg bukan pakar buat, biase la kan..heee, nnt pas wedding nk gi kelas buat coklat la :)
    • Lapik polystrin baru siap 1 kpg..ahaha..malas tol nk buat..
    • Doorgift ngan paperbag utk side lelaki aka VIP dh setel, tgl nk decorate sket2 je..
    • Doorgift ngan paperbag utk tetamu pon dh setel..
    • Hantaran kompem la tak buat ape2 lagi..huhu
    • Penanda arah tak ciap lagi..
    • Bunga manggar abah dh buat pencucuk..tgl nk cucuk2 bunge2 tu disitu..
    • Tq tag chaol dh buat kan, katenye dh siap..tp lum amik lagi kat die..
    • Baju nikah dr Zai Collection, leh amik esok = Khamis
    • Tudung nikah dr Koleksi Vispera pon akan amik esok = Khamis
    • ape lagii ekk? nnt kalo ingat hapdet later la..

Sunday, November 22, 2009

Ticker 11 days..~

Eh, betol ke ticker ni..tggl 11 hari lagi kee??mcm salah je...huhu..betol ke?? asal saye kire ade lagi dlm 12 hari..ish..xleh caye tol..huhuhu..


source

source

Demam


huu, bengang nye pasal lupe nk cite sal ape aktiviti weekend ari tuh.. hehe...jumaat ari tu dgn tidak sangke nye demam menyerang..time lunch yg panjang tu saye da dapat rase kelainan diri saye, pening dan agak tidak larat..ptg tu di rumah Mr Tunang ku, saye rase sangat pening, dan badan lemah dan sakit2..

source



dan akhirnya saye realise yang kalo cenggini, maknenye saye demam ler ni..diperkukuhkan lagi bila saye lik umah sejuk2 melanda. saya terus capai sweater dan stokin, tido..saye ni kalo demam, mmg teruk nya di mlm hari..then,pukul 3 pagi terjaga, tak tahan dan mak tengah solat, tanya dah mkn ubat ke?dah, td padahal, magrib smlm saye mkn ..;p pstu mak kate, makan lagi sebijik la, mak buat milo panas ye..huuu..terharunye koi 3 pagi mak nk buatkan milo utk saye ..isk2....pasni dh kawen, mak xleh nk layan aku cmni kan..sedih plak T_T nnt mintak2 Mr Tunang pon layan saye cenggini :))


Alhamdulillah, sihat dah ari Ahad ari tu..huu..kalo tak byk la bende tergendala nk buat..dan saye dapat pergi ke wedding rakan sekolah saye ..nnt saye uplod gmba, lupe nak bwk.. fara,saba yee..ehehe btw, "Selamat Pengantin Baru utk Fara & Kimin, Semoga berbahagia sehingga Akhir Hayat~ Congrats!"

Baju Nikah yg Tak Siap2!

rasenye dh dekat sebulan stengah baju tu saye hantar kat tailor saye yg saye biase anta baju2 raye dan baju2 kenduri..dari 30 Oktober (tarikh sepatutnya baju tu siap), sehingga sekarang baju tu masih sedang dijahit..dan saye realise yang dia baru nk potong kain tu selepas 30 Oktober tu..haiii..menguji kesabaran nye..dari 2 mgu lps, dijanjikan lagi sket2, tgl nk letak butang, sampai pagi ni saye tepon, die mintak disiapkan lepas raye..ehhh, ape hal lak..baju saye tu kalo saye nk jahit bead, sempat ke nk jahit kalo lepas raye baru nk siap???? kalo nk tgu esok nikah, ari ni baru nk amik, baik saye hantar lambat2, xperlu la saye hantar awal2..saye hantar awal2 maksudnya saye perlukan baju tu disiap awal! tu pon nk kene bgtau ke? ni dh tahap gaban marah ni..hurm >:

Wednesday, November 18, 2009

Gamba Pre Wedding~

Yeayyyy!! saye dh dapat gamba2 pre-wedding kami dr Incik Fazrul dr TwentysixArtwork aka official photographer kami..heeeeee...suka2..ni utk tatapan sume ye..mmg smart dan cantek gambar yg ditngkp oleh incik Fazrul yg di bantu oleh cik elin ni..(pssstt: kalo tak mention name die, nnt die marah..heheee..) yela, saye tau la bukan model tu yg cantek..saye ckp gamba tu cantek..hehe..sape yg berkenan, leh la risik2 fotopages fazrul tu ek..:)











cukuplah, kang muntah lak..nk tgk lagi? sila layari web Incik Fazrul

Akhirnya~

akhirnya dapat juga saya dan rakan2 disini membuat rutin2 kami berjalan spt biase --->surfing IT..hehe..kami agak mati kutu dan tidak keruan stengah hari ni tak dapat surf intenet..huhu..kenape tah..sabotaj ke pe?? T_T apelah salah kami..kami hanya mengisi masa lapang..;p

dan, ticker dh menunjukkan tinggal 16 hari lagi sblm saye bertukar status Cik => Puan..nak due2 boleh? Cik Puan..hehee..smlm saye dh stat buat coklat..ups! kantoi..okla2, actually saye nk bg doorgift untuk para tetamu coklat yg dihasilkan oleh saye sndiri :) Coklat tu slh satu la bende2 di dlm paperbag nnt..hopefully larat la saye nk buat sehingga ke ++2000pcs..uwaa..larat ke? buat2, 9.30 trus ttdo dpn tb..tak smpat saye nk tgk coklat yg saye hasilkan tu..hehe..pg ni mak tolong kuarkan dr acuan, masukkan dlm bekas..tq mak :) doakan saye larat dan sempat membuat dgn jayanya coklat2 tu ye...(^-^)